Meith Fagerqvist är keramiker och gör finurliga och fina små figurer.
www.meith.se

        

Lena Nilson,
är uppväxt på söder i Stockholm, och boendes i Nacka. Hon skriver om sig själv: “Med en bakgrund som AD har jag arbetat med många olika material och uttryck. Började på allvar redan på 80-talet att skulptera i metallnät. Har haft förmånen att visa upp mina nät på arbetsplatsen och någon tidig utställning hann jag med, men allra första gången jag visade något offentligt var på Nationalmuseum med skolarbeten (1969), en väv och en skulptur av en tupp som var formad av nät och på den vägen är det.
Efter att ha slutat i reklambranschen har jag mer tid att ägna mig åt näten och det har blivit fler utställningar. Materialet är oftast svart/brunlackad koppar och järntråd, fristående alt monterade på duk.” Läs mer på http://konst.se/lenanilson


Marie Thorslund,
är svensk konstnär utbildad och verksam i Paris. Hon har utställningar både i Frankrike och Sverige och pendlar med sin konst. se mer på www.mariethorslund.se